A LA CARTE

Zit u tijdens een feestje thuis ook graag mee aan tafel? Traiteur Bohets zorgt voor onbezorgde, gezellige avonden voor al uw feesten.

Raadpleeg onze seizoensgerechten hieronder voor een home-cooking of een evenement naar u keuze:

SEIZOENSGERECHTEN


Koude voorgerechten

  • Vitello Tonato, kalfsvlees met tonijn
  • Carpaccio van rund, parmezaan, rucola, kapper
  • Bonbon van zalm, geitenkaas, honing, fris slaatje
  • Carpaccio van zalm met radijs, appelkapper, zure room
  • geitenkaas, brioche, rode biet, honing, walnoot, kapperappel, appel
  • Tonijntartaar, koriander, yuzu sorbet, komkommer, radijs, zure room

Soepen

  • Aspergesoep met pharmaham snippers (seizoen)
  • Agnes sorel ( royale kippensoep)
  • Tomatensoep met balletjes
  • Minestrone
  • Bloemkoolsoep met spekjes
  • Pompoensoep met zoete aardappel en spekjes (seizoen)

Warme voorgerechten

  • Klassieke kaaskroket
  • Asperges met zalm, mousseline, tuinkruiden (seizoen)
  • Zeebaars met spinazie, botersaus en grijze garnalen *optie kaviaar
  • Kalfszwezerik, spitskool, porto, erwtenzalf *optie truffel
  • Buikspek met sint-jacobs vruchten, beurre noissette, wortelzalf
  • Noordzeetongrolletjes met prei, witte wijnsaus, mosselen, curry, grijze garnalen
  • Huisbereide quiche met zalm, brocoli, frisse salade met appel en balsamico
  • Geglaceerde kreeftenstaart, schaar in tempura, ananas en mango, mayonaise van safraan

Hoofdgerechten

  • Parelhoen met cognacsaus, spitskool, wortel, truffelkroket, tuinkruiden
  • Roodbaarsfilet, asperges, broccoli, spinazie, krieltjes (seizoen)
  • Zeewolf, erwten, sjalot, bloemkool, Risotto met champignon
  • Varkenshaasje, seizoengroenten, kroketten, peperroom
  • Kalkoenrollade gevuld met champignon, wortelzalf, gebrande prei, truffelkroket
  • Mechelse koekoek op lage temperatuur gegaard, brunoise van lente groenten, erwtenzalf, strofrietjes, madeirasaus
  • Pasta met champignons, wortel, parmezaan, gebakken zalmfilet, groene kruiden
  • Kalfsfilet op lage temperatuur gegaard, witloof, knolselderzalf, aardappelgratin, waterkerscoulis, vleesjus
  • Gebruinde parelhoen op vel gebakken, gebakken spruitjes, veenbessen en crème van appel, truffelkroketje (seizoen)
  • Iberico met butternutzalf, wortel, vitelotte, boontjes met spek, kalfsjus (seizoen)
  • Gegratineerde schelvis met kruidenkorst, achtgroentenpuree, botersaus met grijze garnalen, erwten

Dessert


 

Wilt u graag een kok aan huis of heeft u een feestzaal gehuurd voor een evenement en wilt u geen zorgen? 

 Wij hebben alvast de ervaring voor uw evenement tot een succes te brengen. Wij werken met een kleine seizoensgebonden kaart die regelmatig veranderd. 

Uiteraard kunnen wij ook gerechten aanpassen naar jullie normen en wensen. Heeft u liever een gerecht dat niet op de kaart staat? Stuur ons een mailtje en wij werken met plezier een voorstel uit.